خرید رپورتاژ آگهی

رپورتاژ آگهی |خرید رپورتاژ آگهی |نمونه رپورتاژ آگهی

خرید رپورتاژ آگهی

رپورتاژ آگهی |خرید رپورتاژ آگهی |نمونه رپورتاژ آگهی

رپورتاژ آگهی |خرید رپورتاژ آگهی |نمونه رپورتاژ آگهی ,رپورتاژ آگهی,رپورتاژ آگهی چیست,رپورتاژ آگهی در زومیت,رپورتاژ آگهی در وب,رپورتاژ آگهی زومیت,رپورتاژ آگهی تلویزیونی,رپورتاژ آگهی روزنامه,رپورتاژ آگهی دیجیاتو,رپورتاژ آگهی در سایت,رپورتاژ آگهی عصر ایران,رپورتاژ آگهی طراحی وب,رپورتاژ آگهی در روزنامه,رپورتاژ اگهی چیست

لیست عناوین صنایع غذایی(248 عنوان)

جمعه, ۱۴ مهر ۱۳۹۶، ۰۵:۳۴ ب.ظ

- چگونگی کنترل واکنشهای قهوه ای شدن 27 ص
2 - خواص ماهی و میگو و اثرات امگا 3 - 59 ص
3 - مشخصات اجرایی تجهیزات سرد خانه ها و اتاق های انجماد 32 ص
4 - DATEM نجات بخش ضایعات نان 22 ص
5 - احساس درد و گرسنگی 17 ص
6 - احساس گرسنگی 20 ص
7 - ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی 23 ص
8 - اسانسگیری
9 - استانداردهای غذایی 87 ص
10 - افزودنیهای غذایی 46 ص
11 - بسته بندی 105 ص
12 - بی اشهایی در کودک نوپا 9 ص
13 - پاستوریزاسیون 21 ص
14 - تاریخچه ماکارونی 11 ص
15 - تغذیه 14 ص
16 - تغذیه 68 ص
17 - تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه 63 ص
18 - تغذیه وگوارش 24 ص
19 - تکنولوژی تولید ماست کم چرب 44 ص
20 - تکنولوژی تولید انواع سوسیس و کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استاندارهای لازم 49 ص
21 - تولید شیر 44 ص
22 - چای و قهوه 30 ص
23 - خاویار 58 ص
24 - خواص معجزه آسای سیب 47 ص
25 - دست کاری در ترکیبات شیر 15 ص
26 - دوغ کره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری 93 ص
27 - رفراکتومتر، پلامترو ساکاریمتر 50 ص
28 - زیره سبز 52 ص
29 - فاسد شدن مواد غذایی 10 ص
30 - فرآیند تولید سوسیس 9 ص
31 - قارچ 38 ص
32 - کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی 23 ص
33 - کارشناسی تغذیه 13 ص
34 - کربوهیدرات 19 ص
35 - کنجد 31 ص
36 - میگو 113 ص
37 - زعفران 58
38 - قارچ و انواع آن 13
39 - پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون 28
40 - افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه خرد شده شتر در درجه حرارت محیط به وسیله لاکتوباسیلوس 20
41 - طرح جایگزینی عرقیات سنتی گاز دار به جای نوشابه های غیر الکلی گاز دار 112
42 - پروتئین ها و انواع ساختارهای آن 83
43 - بهداشت علوم تغذیه در قرآن 92
44 - درجه بندی شیر و پاستوریزه کردن آن 22
45 - فرآیند فشار بالا (High Pressure Processing) در تهیه مواد غذائی 14
46 - شیر و فرآوردهای آن و پاستوریزه کردن آن (صنایع غذایی) 28
47 - کاکائو از دیروز تا امروز 11
48 - گوشت (سوسیس و کالباس) 128
49 - پاورپوینت HACCP در تولید بستنی 27
50 - پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها 163
51 - پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر 37
52 - پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداش 46
53 - ت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی
54 - پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل 42
55 - پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43
56 - پاورپوینت سموم مواد غذایی 21
57 - پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران 22
58 - پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی 54
59 - پاورپوینت کربوهیدرات ها 45
60 - پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته 53
61 - پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14
62 - پاورپوینت نوشابه گازدار به همراه فایل Word 27
63 - ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی (مقررات عمومی) 31
64 - نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56
65 - نقش مواد معدنی بدن 16
66 - نقش کلسیم در بدن 16
67 - میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی 25
68 - موانع صادرات مرکبات 64
69 - مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن 10
70 - مهندسی صنایع 14
71 - مسمومیت غذایی 18
72 - ماکروویو 13
73 - کنترل سرمایی مرکبات 35
74 - کلسیم 19
75 - کاستارد پخته 16
76 - قارچ های زنگ 21
77 - فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیون 27
78 - غذا 81
79 - صنایع مواد غذایی 16
80 - شیر 105
81 - شیر 38
82 - شکل‌گیری و تکامل مهندسی صنایع و تغییر آن 46
83 - روغن زیتون 66
84 - روش های تهیه کمپوست 16
85 - رشد نوزاد 16
86 - رژیم غذایی در نوجوانان 44
87 - رژیم غذایی در نوجوانان 28
88 - راهنمای تغذیه و رژیم درمانی 43
89 - دیگ های سنگی و سازندگان آن 40
90 - ‌دپارتمان میوه کاری علمی 7
91 - خواص و فواید مواد غذایی 13
92 - خشک کردن قارچ خوراکی 17
93 - چای 34
94 - مجوز فعالیت کارخانه های فرآورده های غذایی 17
95 - تهیه استارتر و مایه پنیر 17
96 - تغذیه کودکان 34
97 - تغذیه و بهداشت 42
98 - تغذیه نوزادان 20
99 - تغذیه سالمندان 39
100 - تبرید مواد غذایی 17
101 - تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه 37
102 - پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی 41
103 - پروتئین ها 18
104 - بسته بندی - پوشش های مورد مصرف در بسته بندی فلزی 70
105 - بسته بندی 40
106 - بررسی خصوصیات فیزیکی دانه‌ی آفتابگردان ارقام روغنی استان گلستان 11
107 - بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 11
108 - بررسی تاثیر تبلیغات بر فروش شرکتهای صنایع غذایی مشهد 30
109 - انواع ویتامینها 16
110 - انواع نان 19
111 - استاندارهای منتخب جهت ساخت و برچسب های محصولات شیر سویا در آمریکا 19
112 - استانداردهای غذایی 53
113 - نوشابه 28
114 - نگهداری میوه ها و سبزیها 19
115 - نگهداری انگور در سرد خانه 24
116 - نگهداری اسفناج در سردخانه 6
117 - نگاهی به ارزش تغذیه 11
118 - نگاهداری هویج در سردخانه 6
119 - نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن 5
120 - نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 31
121 - نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10
122 - نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌کننده) 10
123 - نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها 6
124 - نانو تکنولوچی و صنایع غذایی 40
125 - میوه ها - خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای آیین کار 13
126 - مواد غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر 34
127 - مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42
128 - معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) 11
129 - مضرات مصرف نمک 8
130 - مسمومیت غذایی 18
131 - ماست 5
132 - کمبود آهن 31
133 - کم خونی فقر آهن 16
134 - فرم اطلاعات بازیافتی بسته بندی 9
135 - فرایند انجماد مواد غذایی 10
136 - فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10
137 - غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی 43
138 - صنعت بسته بندی و هنر بسته بندی 6
139 - سویا 14
140 - سوء تغذیه 20
141 - روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 10
142 - روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی 6
143 - رنگ ها 14
144 - خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16
145 - خشک کردن 26
146 - تغذیه 14
147 - تعریف عیار پروتئین 11
148 - تصمیم درباره بسته بندی 4
149 - پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی 6
150 - بسته بندی آخرین مرحله بازار یابی 6
151 - بسته بندی 82
152 - بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت 17
153 - انواع شیرین کننده های رژیمی 7
154 - اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10
155 - امنیت غذا و تغذیه 72
156 - الگوی مصرف و مشکلات تغذیه 70
157 - استاندارد و کیفیت 12
158 - استاندارد میوه ها و سبزیها - از برداشت تا نگهداری 10
159 - استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات 13
160 - اثر آنتی اکسیدان های عسل 4
161 - آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه 15
162 - آیین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه 24
163 - آنتی اکسیدانها 17
164 - آشپزی نظری و عملی 34
165 - آشپزی 30
166 - آب معدنی طبیعی 13
167 - آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی 18
168 - آئیآئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه 25
169 - ماکارونی رشته به رشته
170 - ماشین آلات صنایع غذایی
171 - روغنهای خوراکی 18
172 - تولید بستنی (haccp)
173 - تغذیه کودک و معلول
174 - بسته بندی و سرد کردن مواد غذایی
175 - بسته بندی - کامل
176 - اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی
177 - اثر سرما بر مواد غذایی
178 - Haccp چیست ؟
179 - هزینه یابی کیفیت ص 11
180 - نگرشی بر مراحل اجرای کنتل کیفیت آماری 23
181 - معرفی رشته مهندسی صنایع 10
182 - CPI بهبود مستمر فرآیند 14
183 - طراحی برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز خودرو در سطح ایران 33
184 - الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع هوایی 20
185 - نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 40
186 - مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42
187 - مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون 18
188 - مراحل تهیه قند از چغندر قند 25
189 - ماشینهای بسته بندی مواد غذایی 30
190 - کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع 22
191 - طرح تولید گوشت مرغ 10
192 - سیلو 35
193 - سموم مواد غذایی 15
194 - خیار 16
195 - تولید کمپوست 8
196 - تغذیه و افسردگی 10
197 - تغذیه کاربردی 5
198 - بهداشت تغذیه 22
199 - ماشینهای فراوری گوشت 24
200 - گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن 19
201 - اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی
202 - آزمایشات مواد غذایی
203 - استاندارهای غذایی مواد غذایی 43
204 - تولید و تهیه ماست 10
205 - شیرین کننده های مصنوعی 22
206 - فناوری نوین خشک کردن 55
207 - لبنیات – کامل
208 - آئین کار تهیه بهداشتی ماست 36
209 - اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی 7
210 - اجرای سیستم HACCP، راهی برای ارتقاء سطح کیفی 8
211 - استانداردهای غذایی 8
212 - اهمیت و ارزش غذایی پیاز 5
213 - بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی 8
214 - بسته بندی و نقش آن در بازاریابی و فروش 4
215 - دوغ 11
216 - روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات 8
217 - تاریخچه بسته بندی در جهان کامل
218 - CPI بهبود مستمرفرآیند 14
219 - آنزیم 23
220 - اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی 11
221 - ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه 10
222 - ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن 7
223 - استاندارد و کیفیت 11
224 - استانداردهای غذایی 7
225 - اصول پایه در طراحی بسته بندی 57
226 - الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی 19
227 - اوره برای مصارف صنعتی 3
228 - بامیه 10
229 - بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی 8
230 - پاستوریزه سازی 8
231 - پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) 18
232 - پروتئین 17
233 - تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها 34
234 - تولید سرکه از سیب 17
235 - تولیدگلاب 90
236 - روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19
237 - زیتون 22
238 - سرکه 17
239 - سطح پتاسیم 13
240 - سیستم های HACCP در صنایع غذایی 15
241 - شیر 33
242 - شیوه (استراتژی) در شیر اِن زِد 9
243 - صنایع خراسان 12
244 - فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا 8
245 - مقدمه ای بر بسته بندی 15
246 - مواد معدنی 20
247 - نحوه عملکرد آنتی‌اکسیدان‌ها 6
248 - نه گام جهت اجرای موفق آنالیز روغن

  • etrate سلطانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .